HSM V-Press 60 verticale balenpers 6201111

De mobiele hand matige balenpers HSM V-Press 60 perst kunststoffolie en lichtgewicht verpakkingsmateriaal precies daar waar het materiaal zich bevindt. De HSM V-Press 60 comprimeert kunststoffolies, kunststof- en papieren zakken, maar ook lichte dozen en pakpapier. Door de hefboomwerking kan de HSM V-Press 60 goed geperste, stapelbare balen produceren. Heeft geen elektriciteit, service of onderhoud nodig. Moeiteloos te bedienen met een minimum aan kracht. Verplaats de HSM V-Press 60 naar de plaats waar het afval ontstaat. Hij past door elke deur en in elke lift. De balen van ca. 40 kg zijn stapelbaar en gemakkelijk te vervoeren. Het gebruikte verpakkingsmateriaal wordt na het uitpakken direct in de HSM V-Press 60 ingevoerd en hoeft niet naar de tussenopslag te worden getransporteerd. De geproduceerde balen kunnen in hydraulische HSM-balenpersen worden nageperst, dwz tot dichtere en grotere balen worden geperst. Beter laden van vrachtwagens met HSM-balen en daardoor minder ritten met de vrachtwagen. Door de hefboomwerking kan de HSM V-Press 60 goed gecomprimeerde, stapelbare balen produceren – compressie 5:1 en meer.


Mocht u toch nog vragen hebben neem gerust contact met ons op en een productspecialist beantwoord al uw vragen. Ook als het gaat om meerdere exemplaren op verschillende locaties.


Specificaties  Balenpers V-Press 60    



HSM's verticale balenpersen uit de V-Press-serie zijn vanwege hun afmetingen, kosten en prestatiekenmerken ideaal voor de industrie, de productiesector en de handel. Ons productassortiment begint met de kleine handmatige foliepers HSM V-Press 60 en strekt zich uit tot ons topmodel HSM V-Press 1160. Met deze compacte verticale balenpersen "Made in Germany" vermindert u de hoeveelheid verpakkingsmateriaal zoals karton, papier en folie direct op locatie met wel 95%!

Daarmee bespaart u waardevolle ruimte, die u op uw locatie voor volumineuze verpakkingsmaterialen nodig hebt. De papierpersen produceren zowel kleine balen als grotere balen van één materiaalsoort, die als secundaire grondstof aan de recyclingcyclus toegevoegd kunnen worden. Daarnaast: deze balen hebben boven een bepaald gewicht een aanzienlijke marktwaarde. Het kan dus zijn dat u niet meer hoeft te betalen voor het afvoeren van het materiaal en dat u zelfs extra omzet realiseert door de balen te verkopen. Zo bespaart u op de afvoerkosten.


Mocht u vragen hebben kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

HSM V-Press 60 verticale balenpers 6201111

Gratis verzending

Voor dit product geld gratis verzending

Gratis verzending

Voor dit product geld gratis verzending

  • Model: V-Press 60
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 1.769,00 Ex.BTW

Tags: balenpers